søndag 29. november 2009

Tilsølte bondepiker




Fyr på med alt man søler mest med.

Ingredienser:
  •  65 g Båtis
  • 1 overstekt tacoskjell med fyll
  • 1 knekkebrød med bare honning
  • 1 skål med tortillachips som står for langt unna dipen
  • 1 uåpnet uhåndterlig appelsinjuice
  • krumkaker
  • brus man har mistet fra over 2 meters høyde
  • kavringer
  • 2 bondepiker




Når det gjelder valg av bondepiker, er JaKiSo_Bondepike1888.jpg og krestyanskaya_devushka_za_vushivaniem.jpg et utmerket valg for denne retten.




 For å øke sjansene for at bondepikene blir tilsølte, anbefales 1 stk bananskall plassert i det området  man oppholder seg i når man lager retten. Ikke vær obs på bananskallet mens du lager maten.





Start med å plassere ut bondepikene på et flatt underlag. Bondepikene fungerer som tallerkener for alt du skal spise over dem.

Spis tacoskjellet i luftområdet over de to bondepikene til du har sølt ca så mye:



Anbefalte hjelpemiddel ved inntak av mat for å maksimere sølesjansene er avbildet under. Merk deg den morsomste siden i bøkene i forkant av matlagingen, og slå opp på den i det du har tatt den første biten av tacoen.
Pass på å ikke holde tilbake eventuell latterkrampe.


Spis krumkakene, båtisen og knekkebrødet med bare honning på, på samme måte som tacoskjellet.
Båtisen bør ha stått i romtempratur i 20 minutter før du konsumerer den.



Når skuresvampene lager tilsølte bondepiker,  sender de alltid en prøvekanin for å måle sølingsgraden. Det kan du gjøre og. Hvis du er gal.



Plasser så dipen på motsatt side diagonalt fra dipskålen. Regelen her er at chipsen skal tilbakelegge avstanden fra dipskålen til dipen og tilbake før den spises, se vedlagt diagram over optimal tortillachipsføring. Dette øker sjansen for å tortillachipsen brekker på vei dipen fra skålen (blå pil), og at noe av dipen faller av før den blir spist (gul og grønn pil).





Ca så langt neddi dipen skal hver tortillachips.



Det er nå klart for nest siste trinn, væsketilførsel. Juicen skal åpnes midt over bondepikene, den er ganske seig å åpne, så pass på å bruk en svak person med kort lunte til åpne den. Ikke lov å bruke saks.





Det anbefales å bruke vanilla coke når du velger brus som har falt fra 2 meters avstand og skal åpnes midt over bondepikene. Vanilla coke er det prosentvis flest mennesker som hater, så hvis du får en venn/bekjent til å åpne den, så er det stor sjanse for at han/hun hater brusen og blir ekstra sinna i åpningsfasen. Dette maksimerer sjansen for søling.



Her er optimal sølegrad nådd, dog noe har gått til spille utenfor søleområdet:


Har du en ambolt eller svær kampestein liggende kan denne brukes for å knuse kavringene. Hvis ikke, knus dem med henda og dryss det over bondepikene. Det skal være jevnt fordelt.



Prikken over det opp-ned utropstegnet: grav fram ansiktet til bondepikene og servér.




Søl uten måte!

2 kommentarer:

  1. Dette var en fin og artig oppskrift.

    SvarSlett
  2. Kjære Skuresvampene. Jeg ønsker å overraske min kjære kjæreste med noe ekstra fjongt noe til bursdagen hans. Noe fjongt til middag altså. Kall dette gjerne en utfordring om dere vil. Takk.

    SvarSlett