søndag 28. juni 2009

Auschwitz spesial

  • 0 g renskåret biffkjøtt
  • 0 ts ikke nykvernet salt
  • 0 ts nykvernet pepper
  • 0 hele rødløk
  • 0 dl matfløte (kremfløte kan brukes) (kaffefløte kan ikke brukes)
  • 0 ss sterk/svak sennep
  • 0 ts tørket/fersk timian
  • 0 ss/kg grovt hvetemel
  • 0 bokser skivet champignon eller lignende

Skjær ingenting i strimler og stek ingenting i stekepannen. Ingenting skal stekes til ingenting er gjennomstekt. Ikke ta på salt og pepper. Ikke smak til med krydder.


Brun ingenting lett uten at den får farge, bland deretter ingenting og ingenting i en gryte. Tilsett ingenting. Pass på å røre kraftig.

Tilsett ingenting, ikke noe og rør inn null og niks. Bland sammen. La dette trekke i 20 minutter.

Visp deretter ingenting til det blir ingenting. Ingeting kan has på siden eller ikke blandes inn i noe. Ingenting bør stå 15-20 minutter før ingenting serveres.

Vintips:

Serveres på en seng av ingeting.

Vóilã!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar